Referencer

Tak til alle, der har bidraget, inspireret og bredvilligt har delt tanker og information om alle tænkelige aspekter af emner til dette web projekt.

Speciel tak til det venlige personale på Håndskriftsamlingen – Det Kongelige Bibliotek. Den Sorte Diamant

Henning Stage
Anasstassia Arnold – Forfatter
Niels Poplens – Skagen, kunst & historier
Vagn Holmquist Hansen – Korrekturlæsning
Joan Schersat Mikkelsen – Forsker i kvindelige skagensmaler
Elisabeth Fabritius – Kunsthistoriker & forsker i Skagensmalerne

Flickr.com
Wikiart.org
Archive.org
Wikipedia.org
Artnet.com
Kulturarv.dk
Danmarks Kunstbibliotek

Breve, skrevet af Marie Krøyer
Breve, skrevet af Marie Krøyer

Public Domain

Projektet følger tommelfingerreglen som er afledt af Europeanas guidelines for god skik ved brug af Public Domain værker. De bygger på god vilje, og er ikke juridisk bindende. Projektet forsøger så hvidt muligt i at imødekomme disse guidelines, ved at angive billedets kilde således: Kunstner, Værkets titel, Datering (årstal) mv.

Tekst

Du er meget velkommen til at citere tekst fra hjemmesiden, hvor andet ikke er angivet, så længe du henviser til Marie-krøyer.dk som kilde. Gerne med et link tilbage til det sted på hjemmesiden, hvor du fandt teksten.

Fotos

Fotografiretten tilhører fotograferne. Rettighederne til de forskellige billeder og fotos tilhører de individuelle fotografer. Samtlige fotos som vises her på Marie-krøyer.dk er public Domain, og non profit. De er en del af den fælles kulturarv som på grund af alder er fri af copyright af enhver art.

Samtlige fotos på Marie-krøyer.dk vises i lavt opløsning (72 dpi) der ikke egner sig til print. Det er kun fotograferne der muligvis har og kan sælge dig et høj opløselig foto der egner sig til print, i så fald du ønsker det.

Hvis der mod forventning er billeder der overtræder loven om copyright, krænker ophavsret eller gengiver personer, mod deres vilje, vil de, på foranledning, blive fjernet øjeblikkeligt.” kontakt venligst webmaster